15/12/16

Resum de la reunió de Junta-vocals de l’AMPA 23 de Novembre 2016

Assisteixen: Alicia, Luisma, Ester, Maria, Marta, Daisy, Vanessa, Raquel, Jordi, Toni, Eva, Dani.
Excusen assistència: Cristina, Sílvia, Sandra i Helena.

Comença la reunió en segona convocatòria a les 20:45h a l’Escola.

1.       Aprovació acta reunió anterior, si s’escau.
Es dóna lectura, s’esmena i s’aprova.

Es parla de la importància d’informar a les famílies dels temes que tractem a les reunions Junta-vocals per si consideren oportú fer arribar les seves propostes. S’enviarà aquesta informació a través de les figures de delegats de classe i es rebran les aportacions pel mateix canal donat que el coordinador de delegats assisteix a les reunions i d’aquesta manera s’impulsen aquestes figures.
També es manté la proposta d’enviar els resums d’acta de les reunions a les famílies, penjar-los al bloc de l’Ampa i informar que les actes estan a disposició de socis i sòcies i que es poden consultar.

2.       Reunió amb l’Ajuntament
S’expliquen els temes tractats a la reunió que van mantenir el passat 22 de novembre 2016 a les 20:30h els membres de Junta de l’Ampa amb els regidors de l’Ajuntament de Santa Maria de Martorelles, David Escartín i Olivia Mones.
Els temes tractats van ser la presentació de la nova Junta de l’Ampa, la gestió per justificar el conveni 2016 i com podem col·laborar entre ambdós. També es va valorar positivament poder afegir a aquestes reunions als membres de l’Escola.
3.       Comissions
Es parla de les següents comissions: menjador on s’està treballant i avançant el “Projecte Menjador”.

4.       Projecte de l’Escola Racons de Matemàtiques
Donat que a la reunió del 27 d’octubre 2016 de Junta-vocals es va prendre la decisió de recolzar el Projecte de l’Escola per crear un espai de Racons de Matemàtiques per l’alumnat de cicle inicial, comprovem les assignacions del pressupost quedant de la següent manera:

-          Del Projecte Ampa que inicialment estava dotat de 1000 euros es destinaran 900 euros al Projecte Racons de Matemàtiques i es reservaran 100 euros per si calguessin.
-          Del romanent del pressupost queda una partida de 500 euros que ja s’havia decidit destinar al Projecte Racons de Matemàtiques a l’exercici anterior, i una altra partida de 100 euros que s’anava a destinar a les xarxes de les porteries de futbol del pati de l’Escola però com que l’Ajuntament les subministra, també s’afegiran al Projecte Racons de Matemàtiques. La suma d’aquestes partides és de 600 euros que es sumen al Projecte.
-          De la subvenció de 2000 euros de l’Ajuntament a l’Ampa també es destinen 500 euros que ja estaven contemplats al pressupost pel Projecte Racons de Matemàtiques.

El resultat queda de la següent manera: 900 euros + 600 euros + 500 euros sumen 2000 euros amb que l’Ampa finançarà a l’Escola per aquest Projecte.

5.       Precs i preguntes
S’informa que les eleccions al Consell Escolar han ampliat l’horari de votació a fi de facilitar aquest exercici a les famílies de l’Escola.
S’exposa que dues persones s’han presentat dins del termini de presentació de candidatures i que, per tant, es podran escollir de forma directa. Alhora s’exposa que tres persones també s’han mostrat interessades a ser escollides però fora de termini i per tant la tercera plaça s’haurà d’escollir entre aquestes.
Per tant s’hauran d’escollir les dues primeres places de forma directa entre les dues primeres candidatures i la tercera plaça entre les altres tres persones proposades.


Sense cap més aportació es tanca la reunió a les 23:00h

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada