5/12/13



4a. EDICIÓ DEL PROJECTE SOLIDARI 
DE L’AMPA LES MIMOSES:
                        SI EL BOSC RESPIRA NOSALTRES RESPIREM

Benvolgudes famílies:
Per quart any consecutiu des de l’AMPA engeguem la 4ª EDICIÓ DEL PROJECTE SOLIDARI  amb la finalitat de que els nostres fills i filles puguin implicar-se, d’una manera activa, en la seva pròpia campanya solidària comptant amb el recolzament del seu entorn proper: l’escola, el poble i sobre tot la família.
En les edicions anteriors hem incidit en valors com el voluntariat, la solidaritat cap els malalts, la generositat i la gratitud cap els avis. Aquest any volem treballar amb els nens i nenes el respecte pel medi ambient i augmentar la consciència de com d’ important és l’efecte negatiu i positiu de les persones cap a la natura, en concret cap els boscos del nostre entorn.
Llegiu atentament la Programació d’Activitats que us detallem a continuació:
·         Dimecres 11 de desembre: JORNADA SOLIDARIA A L’ESCOLA:
1.     Matí: xerrada informativa a l’escola i acció solidaria al bosc: aquest any comptem amb la col·laboració desinteressada d’un agent rural que explicarà als nostres infants la importància dels boscos i de perquè hem de respectar-los i mantenir el seu entorn net. A continuació els acompanyarà, junt amb pares i mestres, en una sortida al bosc per “netejar-lo” i conèixer els diferents agents que hi conviuen.
Tarda: a partir de les 15 hores, taller creatiu al bosc, per grups amb tots els nens de l’escola per crear Artland. L’Ampa realitzarà un reportatge fotogràfic de les creacions per exposar-les a la Fira de Nadal del dia 22.
Durant aquest dies s’ha creat un powerpoint per motivar els nens/es i portar a terme aquest taller d’Artland amb la màxima il·lusió i creativitat possible
·         Dissabte 14 a les 17 hores: CINEMA EN FAMÍLIA: projecció de la pel·lícula LORAX + berenar de carmanyola al centre del Lledoner de Santa Mª de Martorelles.
·         Diumenge 22 al matí: EXPOSICIÓ del projecte a la Fira de Nadal a Santa Mª (al costat de la parada dels panettones de l’AMPA).

NOTA IMPORTANT: NECESSITEM LA COL·LABORACIÓ DEL MÀXIM NÚMERO DE PARES, MARES, TIETS, AVIS I ÀVIES, O QUALSEVOL FAMILIAR QUE VULGUI PARTICIPAR, PER LA JORNADA SOLIDÀRIA A L’ESCOLA DEL DIMECRES DIA 11, SOBRE TOT A LA TARDA, PER PODER ORGANITZAR ELS GRUPS DE TREBALL.
Per tal de saber si vindreu pel matí, per la tarda o tot el dia, us demanem que ho apunteu a l’agenda dels vostres fiils o filles pel proper dilluns, i així des de l’escola i l’AMPA podrem organitzar les activitats.
US ESPEREM!!
PERQUÈ PETITES ACCIONS PODEN MILLORAR EL MÓN I ENTRE TOTS HO FEM POSSIBLE.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada