9/5/12

2ª Edició Festa de l'esport


DISSABTE 19 DE MAIG

El proper dissabte 19 de maig us convidem a participar en una jornada esportiva i festiva al costat dels vostres fills a l’escola Les Mimoses.

Juntament amb l’escola, ens hem sumat a la iniciativa que l'ONG “Save the Children” fa arribar a les escoles per sensibilitzar els infants de les injustícies que es donen en el món pel que fa als drets dels nens i les nenes.

Hem organitzat una Cursa Solidària No Competitiva, apta per a totes les edats i per a tots els nivells, en un circuit d’uns 3 km ubicat en un entorn privilegiat com són els camins de Santa Maria de Martorelles.

En aquesta cursa el més important és, sens dubte, participar i contribuir amb el nostre esforç a recaptar diners que aniran destinats a millorar la vida de milers de nens a la República Democràtica del Congo.

Bases:
-  Els participants seran els nens i les nenes de l’escola, els quals hauran d’anar acompanyats, obligatòriament, com a mínim, d’un adult*.
-   Les inscripcions i el lliurament de pitrals es faran a l’escola Les Mimoses a les 9,45 h.
-   El donatiu que cada participant hagi recaptat es lliurarà just en el moment de la inscripció.
-   La sortida dels participants serà esglaonada a partir de les 10,15 h.
-   Després de l'arribada a la meta es farà el lliurament d’obsequis.

La festa esportiva continuarà amb activitats i jocs al pati de l’escola.
Us hi esperem!!!

*La organització no es fa responsable de cap nen/a que no vinguin acompanyats d’un adult, reservant-se en aquest cas, el dret d’admissió.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada