10/2/12


25 DE FEBRER

RUA DE CARNESTOLTES  A MARTORELLES

ESCOLTA!!!! Et proposem que plegats, pares, mares, filles i fills participem com a comparsa a la rua de Carnestoltes de Martorelles, que tindrà lloc el proper dissabte 25 de febrer i sortirà a les 17 hores de la Plaça Anselm Clavé. També podeu venir amb familiars i amics que vulguin afegir-se a la nostra comparsa de L’AMPA Les Mimoses “Fent la volta al mon”.

DISFRESSA’T!!! Tria alguna de les propostes que des de l’escola s’ha fet pels nens i nenes de cada curs, la que més t’agradi, de manera senzilla o tan sofisticada com vulguis. Disfressat amb el teu fill/a i plegats passarem una tarda fantàsticament divertida.

ASSAJA!!! Els nens han aprés una cançó i una coreografia que faran el dia de la Festa de carnestoltes a l’Escola. Demana-li que te l’ensenyin, practiqueu i divertiu-vos plegats i el dia de la Rua oferirem tot un espectacle familiar. I qui sap, potser optem a premi!!!

INSCRIU-TE!!! Sobre tot no oblidis apuntar-te a la llista d’inscripcions, necessitem el teu nom, cognoms i lloc d’empadronament, i el de cadascuna de les persones que t’acompanyin (fills, familiars o amics). Tens per fer-ho fins el proper divendres 18 de Febrer, doncs el dia 20 finalitza el termini d’inscripció a l’ajuntament. Qualsevol nen/a que vulgui participar a la Rua haurà de venir acompanyat/da de un adult.

    US ESPEREM AMB MOLTA IL·LUSIÓ!!

*L’activitat es durà a terme sempre i quan arribem a un mínim de 20 participants (entre adults i nens)

COMISSIÓ DE FESTES 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada